Kezdet

2002-ben született szerepjátékos csapat, amely 2004-ben nekivágott a World of Warcraft felfedezésének, majd 2007-ben social-rpg Guildként folytatta az Anachronos szerveren. Az alapító tagok Stromwud, Elric és Khillhor voltak. Szerepjátékos vonalat követve hamar erőre kapott a guild, szándék nélkűl bekebelezte a szerveren lévő akkori magyar WOW guildeket és egyre nagyobb méretet öltött.
Pár évvel később az Árnyjárók Közösség Paplovagjának, Youngam vezetésével, 2011-ben az Árnyjárók elkezdtek más játékok felé is nyitni, egyszerre több guildet fenttartva. Ennek köszönhetően Magyarország egyik legismertebb és legrégebbi multigaming közösséggé nőtte ki magát napjainkra.

Jelen

A közösség mindíg a legaktuálisabb játékokban képviselteti magát törekedve arra, hogy jelen legyen fantasy és sci-fi vonalakon is egyszerre. A közösségi tagok, gyakran tartanak találkozókat és real life eseményeket is. Jelenleg World of Warcraft. Tera, Star Trek Online, Warframe és több kisebb guilddel rendelkezik a közösség, melynek vezetői nagy guild és közösség építési tapasztalattal rendelkeznek. Felkérésre, gyakran segédkeznek guildek alapításában, elindításában, menedzselésében.

Jövő

Törekszünk arra, hogy minden képviselt játékban sikerüljön Magyarországon az első számúnak mondható guildjét megépíteni, és hogy minél több magyar MMO közösséget építsünk.

Facebook oldal
http://www.facebook.com/arnyjarok

Weboldal
http://arnyjarok.enjin.com/

Árnyjárók-Magyar Online MMO RPG Guildek Közössége